16. dubna 2024

poskytované služby

Hardware

Dodávky počítačů nejen od značkových firem, ale také „na míru“ dle provozovaných aplikací, tiskárny, monitory, notebooky a další periferie dle přání zákazníka.

Software

Tvorba především ineternetových/intranetových aplikací dle požadavků zákazníka. Preference je kladena na OpenSource technologie (Linux, FreeBSD, MySQL, Apache, PHP a další). S možností portace na komerční software (MS SQL, Oracle, Informix apd.). Odvirovávání počítačů, diagnostika závad, dálková správa počítačů. Instalace operačních systémů Microsoft Windows 7, 8 a 10, Microsoft Serveru 2012, SBE, dále operačních systémů na bázi Linuxu a FreeBSD. Odvirování počítačů, konfigurace, diagnostika a další. Konfigurace a dodávky routerů, firewallů a NAS systémů (SYNOLOGY) včetně kompletní konfigurace- nastavení VPN, kamerového systému, webového a mailového serveru.

Apple

Dodávky včetně kompletního zprovoznění Apple zařízení. Od vytvoření Apple ID, přes migrace starých zařízení do nových. Zálohy i obnovy dat. Všechny tyto služby provádíme u zařízení iPhone, iPad, iMac případně Mac Mini

Android

Vytvoříme Vám účet u Google, nakonfigurujeme Vám GMail- poštovní účet. Dále kalednář, GDisk a další mobilní aplikace.

Certifikáty, token a datové schránky

Zajistíme Vám nové certifikáty, obnovu a prodloužení původních, jejich uložení do počítače, případně na token a podobně.

Home Office

Pokud potřebujete přístup k počítači, který máte doma, zajistíme VŠE potřebné- veřejnou IP adresu, VPN Server. Na Vašem vzdáleném počítači zprovozníme VPN klienta a můžete začít pracovat, jako byste byli doma ve svém domě- můžete využívat veškeré periferie- tisknout na tiskárnách, skenovat a podobně.

Záchrana dat

Provádíme diagnostiku a záchranu dat ze všech druhů médií- Flash disků, pevných disků.